Nieuws

Actuele berichten

Een korte samenvatting van actuele berichten ziet u hieronder. Over onze tentoonstellingen van hedendaagse kunst, de kunstenaars, hun werk, recensies en openingen van de exposities… U kunt terugkijken tot medio 2020. Eerdere berichten vindt u in ons archief oud nieuws.

Vooruitzicht

Bij Wim Biewenga, waar we samen werk uitzochten voor de duotentoonstelling met Mariëtte van Erp.

Lees verder

Voorbereidingen

Bij Mariëtte van Erp in het atelier, waar we samen werk uitzochten voor de duotentoonstelling met Wim Biewenga.

Lees verder

Beter zal ik mijn mond houden…

Jurjen K. van der Hoek: ... "Wij hier zijn zo bezig met onze vrijheden, dat we de ingeperkte speelruimte van de vluchteling over het hoofd zien. Want dat is het onderwerp dat Jarram duidt en verbeeldt".

Lees verder

Inleiding op de tentoonstelling

BERTUS PIETERS: ... "je kunt niet stellen dat Nour-Eddine simpel op zijn buik aan het strand is gaan liggen, noch dat hij simpel krantenknipsels napenseelt, noch dat hij van een wereldprobleem leed-kitsch maakt."

Lees verder

Op drift in de krant

Dirk van Ginkel: ... "Nour-Eddine Jarram roept werelden op die zo indringend zijn dat je er bijna aan voorbij zou kijken dat zijn werk zeer goed geschilderd is. ... "

Lees verder

Nour-Eddine Jarram

De tentoonstelling in Kunstlokaal №8 is helaas niet meer te bezoeken. Vanwege de lockdown hebben we af moeten zien van verdere openstelling. We hopen dat we u weer terugzien wanneer het weer mogelijk is. Het allernieuwste nieuws: Rijksmuseum Twenthe kocht onlangs een aantal werken aan van Nour-Eddine Jarram!...

Lees verder