Nieuws

Elly Sloep | JUNO

J U N O - Jubbega Unexpected Night Ostentation A.K.A Night Shifts, 11 december 2021 tot en met 9 januari 2022. Elly Sloep maakte deze installatie met lichtlijnen speciaal voor de ruimte van het Kunstlokaal. Lijnen kruipen over de wanden en ramen, schieten door de vensters naar buiten en spiegelen over muren en plafond. Een betoverend schouwspel voor de donkerste tijd van het jaar.

Bekijk meer

Actuele berichten

Een korte samenvatting van actuele berichten ziet u hieronder. Over onze tentoonstellingen van hedendaagse kunst, de kunstenaars, hun werk, recensies en openingen van de exposities… U kunt terugkijken tot medio 2020. Eerdere berichten vindt u in ons archief oud nieuws.

Abstracte kunst die boeit

Stijlvol hangen de objecten van Tineke Porck, in evenwicht met de beelden van Ada van Wonderen op de sokkels in de ruimte van Kunstlokaal No8. Een perfecte twee-eenheid. Abstracte kunst die boeit.

Lees verder

Atelierbezoeken in Scheveningen en Amsterdam

Bij Tineke Porck in Scheveningen en in Amsterdam bij Ada van Wonderen zoeken we werk uit voor de nieuwe duo-expositie. Van 4 t/m 26 september is dit prachtige werk in een boeiende combinatie te zien in Kunstlokaal №8.

Lees verder

Museo Offline

Museo Offline, een echte, fysieke tentoonstelling van de kunst die op Museo te koop staat. Van 18 juli t/m 15 augustus 2021 in Kunstlokaal №8.

Lees verder

Zonder titel

Gjalt Walstra was van mening dat zijn kunst geen verklaring behoeft, zonder titel, dus. Het werk spreekt voor zich.

Lees verder