Nieuws

Museo Offline

Museo Offline, een echte, fysieke tentoonstelling van de kunst die op Museo te koop staat. Van 18 juli t/m 15 augustus 2021 in Kunstlokaal №8.

Bekijk meer
Gjalt Walstra

Van Gjalt Walstra houden we klein werk in stock. Een selectie zullen we op Museo aanbieden.

Actuele berichten

Een korte samenvatting van actuele berichten ziet u hieronder. Over onze tentoonstellingen van hedendaagse kunst, de kunstenaars, hun werk, recensies en openingen van de exposities… U kunt terugkijken tot medio 2020. Eerdere berichten vindt u in ons archief oud nieuws.

Zonder titel

Gjalt Walstra was van mening dat zijn kunst geen verklaring behoeft, zonder titel, dus. Het werk spreekt voor zich.

Lees verder

Gjalt Walstra

Gjalt Walstra: "Het schilderij, de architectonische ruimte en de toeschouwer zijn een geheel. Ze zijn als het ware het kunstwerk." Solotentoonstelling, een eerbetoon. 5 t/m 27 juni 2021

Lees verder

Luisterrijke oorsprong, de glorie van verval

Recensie Emmy Bergsma en Willem Speekenbrink door Jurjen K. van der Hoek: “Im Anfang war die Tat”. In de tragedie van Goethe wil de held Faust de beginregel van het Johannes evangelie krachtiger tot uitdrukking brengen dan ...

Lees verder

Emmy Bergsma | Willem Speekenbrink

Tekeningen, aquarellen en assemblages van Emmy Bergsma en beelden van Willem Speekenbrink vertellen over de oorsprong en het leven. En wat is het leven zonder de dood, bloei zonder verval?

Lees verder