Nieuws

Elly Sloep | JUNO

J U N O - Jubbega Unexpected Night Ostentation A.K.A Night Shifts, 11 december 2021 verlengd tot en met 22 januari 2022. Elly Sloep maakte deze installatie met lichtlijnen speciaal voor de ruimte van het Kunstlokaal. Lijnen kruipen over de wanden en ramen, schieten door de vensters naar buiten en spiegelen over muren en plafond. Een betoverend schouwspel voor de donkerste tijd van het jaar.

Bekijk meer
Elly Sloep

Actuele berichten

Een korte samenvatting van actuele berichten ziet u hieronder. Over onze tentoonstellingen van hedendaagse kunst, de kunstenaars, hun werk, recensies en openingen van de exposities… U kunt terugkijken tot medio 2020. Eerdere berichten vindt u in ons archief oud nieuws.

JUNO van buiten, Elly Sloep

JUNO van buiten!

Zonde om Elly Sloep | JUNO ongezien voorbij te laten gaan. Daarom tijdens de lockdown tóch ’s avonds zichtbaar van buitenaf. Vrij te bewonderen vanaf het openbare trottoir. Voor meer informatie neem gerust contact op! Deze video op Facebook

Lees verder
J

Hypnotiserend

De lichtprojectie van Elly Sloep in Kunstlokaal №8 in Jubbega is een hypnotiserend schouwspel dat alle ruis van de dag doet verdwijnen Aldus Susan van den Berg in de Leeuwarder Courant. Lees meer over deze tentoonstelling in Elly Sloep | JUNO en in Night Shifts.

Lees verder
Elly Sloep

Night Shifts

Magische opening van JUNO, Night Shifts, de lichtshow van Elly Sloep. Klik hieronder ►voor de video! In de video zie je de lichttekening maar vanuit één standpunt, in de ruimte zie je veel en veel meer. In het echt beleven? Na zonsondergang of vóór zonsopgang is de lichtinstallatie...

Lees verder

Abstracte kunst die boeit

Stijlvol hangen de objecten van Tineke Porck, in evenwicht met de beelden van Ada van Wonderen op de sokkels in de ruimte van Kunstlokaal No8. Een perfecte twee-eenheid. Abstracte kunst die boeit.

Lees verder