Tentoonstellingen

Actueel

affiche tentoonstelling Nour-Eddine Jarram
28 november t/m 20 december
Nour-Eddine Jarram

Agenda

  • 6 t/m 28 februari 2020 | Gjalt Walstra

Wat is er te zien in Kunstlokaal №8?

Tentoonstellingen van hedendaagse kunst

Er valt van alles te ontdekken in Kunstlokaal №8. Authentiek werk van professionele beeldend kunstenaars, werk dat niet vaak in het noorden te zien is. Kunst om lang en aandachtig naar te kijken. Om blij van te worden, of geïnspireerd te raken en de wereld een klein beetje anders te bekijken. De presentatie in de expositieruimte wisselt regelmatig. In een afgewogen, uitnodigende compositie worden de werken met elkaar in verband gebracht en komen ze goed tot hun recht.

Duo-tentoonstellingen

Steeds twee kunstenaars tonen hun werk. Waarom twee? In verrassende combinaties versterken de werken elkaar, stellen elkaar vragen, dagen elkaar uit, kortom: gaan visueel in dialoog. Daardoor ontstaat een spanningsveld. In dat spanningsveld leren de kunstenaars en hun publiek elkaar kennen en waarderen.

Groepstentoonstelling

In de zomervakantie wijken we af van dat concept om een sprankelende thematische tentoonstelling in te richten. Daarvoor nodigen we een groot aantal van ‘onze’ kunstenaars uit, die  ieder een of meer werken van bescheiden formaat presenteren.

Kunst kopen

Natuurlijk zijn de kunstwerken te koop. De exposities zijn vrij toegankelijk. In de gang treft u onze ladekast met klein werk in stock van diverse kunstenaars.

Terugkijken

Mooie herinneringen moet je bewaren. Daarom zijn alle voorbije tentoonstellingen hier te bekijken.